Mostrant els resultats de 1 a 3 de 3

09-05-2020 REAPERTURA MERCAT EXTERIOR

 

El mercat exterior obert des del passat dissabte 9 de maig, una obertura en condicions especials, ja que solament comptava amb parades de productes alimentaris de primera necessitat i dins les condicions establertes.

 

Des del passat dissabte Picassent recupera el mercat exterior complint les condicions específiques marcades per la Conselleria de Sanitat: Mesures de prevenció i higiene, distanciament entre parades i persones o limitació de l'aforament. Donada l'excepcionalitat de la situació, i mentre duren les actuals condicions, el mercat exterior s'instal·larà al carrer Cervantes en una zona que estarà acotada per una tanca que servirà per a controlar les entrades i eixides dels clients. 

 

Les dues entrades comptaran sempre amb punts de control per a la higiene de les mans i l'aforament màxim de persones, a més dins del recinte estaran assenyalades les zones per fer cua per tal de complir amb totes les mesures de seguretat.

 

Un total de 13 parades de venedors habituals i productors locals van poder retrobar-se d'esta manera amb la seua clientela habitual en un mercat exterior marcat per les condicions d'excepcionalitat. Conxa Garcia, alcaldessa de Picassent, ha assenyalat que "necessitem reactivar el sector comercial local a poc a poc i complint totes les mesures que se'ns marquen des del govern central i autonòmic en cada fase. Resulta essencial per al nostre poble que activitats com la del mercat exterior o l'obertura dels comerços en l'actual fase de desescalada ajuden a reactivar la nostra economia".

 

El Mercat exterior de Picassent respectarà els seus dies habituals, dimecres i dissabtes, però en un horari especial, de 8.30 h a 13.30 h.

23-03-2020 Primeres mesures econòmiques en matèria tributària davant de l’impacte econòmic i social derivat de l’actual Estat d’Alarma

 

L’Ajuntament de Picassent ha adoptat el primer paquet de mesures urgents davant l’emergència sanitària generada pel Covid-19, i les seues conseqüències econòmiques i socials. Amb la declaració de l’Estat d’Alarma per part del Govern en tot el territori nacional, l’Ajuntament aprovarà, en primer lloc, la posada en marxa de mesures de tipus tributari amb l’objectiu de pal·liar els danys que la situació haja pogut provocar en la ciutadania i, sobretot, perquè ningú es quede enrere en este moment tan complicat.

Les mesures, acordades a partir de la paralització de l’activitat del municipi estos dies, consisteixen en: retardar el període de cobrament en voluntària de l’IBI Urbana i de l’IBI Rústica, canviar el dia de domiciliacions del cobrament periòdic de la taxa de guals, el qual, passa del 03/04/2020 al 30/04/2020 , així com  es modifica el període voluntari de cobrament de l’impost de vehicles i de la taxa de guals, per tant, el pagament de tots dos impostos queda ampliat fins al 31/05/2020.

 

 

Respecte a la taxa d’ocupació de via pública, s’anul·la la de les terrasses per a tot l’any 2020. Així mateix, també es suprimeix en este exercici el pagament d’esta taxa per a les parades amb plaça fixa en el mercat exterior.

 

Pel que fa a la resta de taxes per prestació de serveis i utilització o aprofitament especial del domini públic, no es produirà la liquidació d'estes  o, en cas que s’haguera realitzat l’ingrés es procedirà a la devolució proporcional, pel període en què no s’haguera produït  l’aprofitament del domini públic o prestat el servei, des de la declaració de l’Estat d’Alarma i fins que n'estiga vigent o les seues pròrrogues.

04-08-2017 PLA MUNICIPAL IMPULSA 2020

L'Ajuntament ofereix un pla innovador de mesures per tractar d'activar l'economia amb els recursos necessaris i enfortir l'oportunitat de implantació de noves empreses i els conseqüents nous llocs de treball, així com recolzar les iniciatives de creixement empresarial de les ja instal·lades i, alhora, dinamitzar el teixit empresarial als polígons industrials ubicats al seu terme municipal, com són, La Coma, Codonyers, Juan Carlos I, el polígon terciari i el Polígon industrial número 1.

Les ordenances contemplen diverses bonificacions, subvencions pel que respecta alxec fiscal, la rebaixa del l'Impost de Construccions, instal·lacions i obres, més conegut com ICIO, i el xec emprenedor